maandag 3 juni 2013

Aan de slag met AARDBEI!

Hollandse aardbeien uit de kas zijn al volop verkrijgbaar en ook de aardbeien van volle grond laten niet lang meer op zich wachten! Gastronomixs inspireert je met allerlei mogelijkheden die aardbei biedt.

Op Gastronomixs vind je zowel klassieke als moderne bereidingen.

Klassieke bereidingen die je met aardbei op Gastronomixs vindt zijn bijvoorbeeld confiture van aardbeiromanoffsaus en rumtopf van aardbei. De romanoffsaus is met verse aardbeien waanzinnig lekker en door rumtopf te maken geniet je nog het hele jaar van zoete likeur met de smaak van aardbei.

Moderne bereidingen met aardbei zijn bijvoorbeeld spaghetti van aardbei, en glas van aardbei.  Deze bereidingen vergen wat meer kennis en materiaal, maar zijn zeker goed te maken! 

Heb je aardbeien over en wil je deze op een simpele manier verwerken? Konfijt ze dan bijvoorbeeld, of maak er bouillon van!

Bekijk snel het componentenschema van aardbei en ga zelf aan de slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen