vrijdag 3 mei 2013

Gastchef: Bobby Rust

Iedere maand vind je op Gastronomixs drie composities van een bijzondere chef met een duidelijke eigen stijl, geselecteerd door onze creatief ambassadeur Pascal Jalhay!

Over Bobby Rust
Gastchef van deze maand is Bobby Rust, chef-kok van RON Gastrobar. Tweesterren chef Ron Blaauw besloot begin april 2013 om na veertien jaar het roer om te gooien. Hij opende RON Gastrobar, waarmee hij terug wil naar de basis. Bobby werkte eerder bij o.a. Oud Sluis en De Librije, nu zwaait hij de scepter in Amsterdam. RON Gastrobar staat voor eten op topniveau in een waanzinnige ambiance. Genieten staat centraal in het pand aan de Sophialaan in Amsterdam, waar je spontaan langs kunt gaan voor één of meerdere gerechtjes met een gloed glas wijn.

“Elkaar vooruit helpen en beter maken in het koksvak, daarin ondersteunt Gastronomixs!”

Bobby deelt drie van de 25 gerechtjes die bij RON Gastrobar op de kaart staan met ons. De eerste compositie is een wagyuburger met dragon, lente-ui en aardappel. De tweede compositie is jonge prei met kalfshersentjes en anchoïade. De laatste compositie is gefrituurd ei met witte bonen, tomaat en rivierkreeftjes
Kijk snel op Gastronomixs hoe je deze composities maakt, ga er mee aan de slag en laat ze binnen jouw keuken passen, door bijvoorbeeld te variëren met de componenten die onder elke compositie te vinden zijn! Ook laten we je op Gastronomixs zien hóe je kunt variëren op één van de composities van de gastchef!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten