maandag 6 mei 2013

Culinair Toolbook vormgeving in volle gang!

De vormgeving van het culinair toolbook is in volle gang! Het wordt een onmisbaar boek voor creativiteit in de keuken...

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de inhoud van ons Culinair Toolbook. Het Toolbook wordt geen recepten- of componentenboek, maar een boek over creativiteit! Het helpt en leert je om creativiteit toe te passen in je dagelijkse werk in de keuken. Daarnaast geven we tools om ideeën te genereren, inspiratie op te doen en keuzes te maken zodat je op een simpele manier een geweldig gerecht neerzet dat helemaal binnen jouw keuken past. Met het Toolbook denk én doe je out-of-the box!

Naast het 'creatief stappenplan' zul je voorbeelden vinden van gerechten (composities) die getransformeerd worden met hulp van het creatief stappenplan. We zullen alvast één compositie verklappen: steak tartaar! Wil je het Toolbook als eerste op de werkbank hebben liggen? Laat je mail-adres dan hier achter, en wij laten je direct weten wanneer het boek verkrijgbaar is!Zoals je leest, we zijn druk bezig met het toolbook! Wordt vervolgd...!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten