donderdag 16 mei 2013

CreativitTIJD op 3 juni!

Wil jij meer inzicht in het creatieve proces? Wil je zien hoe je jouw gerechten en klassiekers een hoog WOW gehalte geeft? Wil je de laatste technieken onder de knie krijgen?

Schrijf je dan nu in voor de livesessies van Gastronomixs in de inspirerende keuken van Foodyard! 

CREATIVITIJD VOOR JOU! Je bent altijd in de weer om je gasten een perfecte avond te bezorgen. Maar nu nemen wij de tijd voor jou! Samen met Gastronomixs ontwikkelden we een serie inspiratiesessies die je helpen om creativiteit een vanzelfsprekend en doeltreffend onderdeel van je dagelijks werk te maken. Door drukte komt het er vaak niet van maar wij willen je creatieve vuur weer aanwakkeren en laten zien dat je ook gewoon geld kunt verdienen door je gezichtsveld te verruimen. We hebben een compact programma samengesteld waarin we je in minder dan een halve dag alle handvaten aanreiken om jezelf nog beter te onderscheiden. Altijd met de gast als middelpunt en met klassiekers of bekende smaakcombinaties als uitgangspunt. Toegankelijkheid en rendement staan hierbij hoog in het vaandel. Schrijf je in voor een van de inspiratiesessies in onze inspirerende keuken.

Wil jij aanwezig zijn bij de eerstvolgende masterclass van Gastronomixs op 3 juni 2013? Meld jezelf dan aan op www.foodyard.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten