maandag 20 mei 2013

Achteruit, opzij en vooruit!

Gastronomixs is een culinaire kennis- en inspiratiedatabase voor én door chefs. Naast klassieke bereidingen inspireren we je ook met moderne en wereldse bereidingen!

Gastronomixs.com is een plek waar kennis gedeeld wordt. Kennis over bereidingswijzen, creatiemethodes, ingrediënten en nog veel meer op culinair gebied. Er worden allerlei bereidingen (componenten) van veelal alledaagse ingrediënten op één plek verzameld. We laten zien dat de meeste producten veelzijdiger zijn dan je denkt.

Interactief
Gastronomixs is interactief, naast de componenten die we zelf verzamelen worden er ook componenten toegevoegd door chefs, bijvoorbeeld tijdens een van onze livesessies! Er worden ook componenten aangeleverd door studenten van verschillende horeca-opleidingen in Nederland. Wil jij op jouw opleiding ook gebruik maken van Gastronomixs? Stuur ons dan een mailtje op info@gastronomixs.com!

Achteruit, opzij, vooruit
Gastronomixs kijkt alle kanten op, zodat er voor iedereen altijd wel iets te vinden is. We kijken bijvoorbeeld achteruit om oude technieken en klassieke bereidingen te verzamelen, maar ook opzij om te kijken naar andere culturen, volkeren en gebruiken. En we kijken natuurlijk vooruit, wat zijn de laatste trends en moderne technieken? Naast klassieke/simpele bereidingen van een ingrediënt, vind je op Gastronomixs ook moderne en wereldse bereidingen terug. De moeilijkheidsgraad varieert van heel simpel tot ingewikkeld. Zo inspireren we elkaar, chefs van ieder niveau/segment, met de oneindige mogelijkheden van alledaagse ingrediënten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten