dinsdag 16 april 2013

Het aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is begonnen! Laat je inspireren door composities, componenten en... een prachtig filmpje met dit witte goud in de hoofdrol.

Vorige week is het aspergeseizoen van start gegaan. Heb je het inspirerende filmpje dat Gastronomixs heeft gemaakt in opdracht van Rungis BV al gezien? Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel** laat je hierin heel wat mogelijkheden zien van aspergebereidingen. 


Op Gastronomixs vind je alle componenten die in het filmpje voorbij komen terug. Deze kun je gebruiken om jouw gasten te verrassen! In het filmpje hoor je Erik praten over de Superior Queen Asperges: biologische asperges, een echt oerproduct met een authentieke, diepe aspergesmaak met een licht bittertje. Dit bittertje proef je alleen als je de asperges rauw eet, als je ze kookt worden deze omgezet in suikers.

Heb jij asperges op je kaart? Of komen ze er binnenkort op? Laat je dan inspireren en bekijk het componentenschema van asperge!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten