vrijdag 22 maart 2013

High level Asian cuisine

De Aziatische keuken is al een tijdje in opkomst en wordt in 2013 een grote trend. Speel jij hier op in?

In steeds meer steden vind je high-level Aziatische restaurants. Op Gastronomixs vind je verschillende Aziatische componenten. Ga snel zelf aan de slag en neem bijvoorbeeld een Aziatische klassieker als startpunt om je eigen variatie op te maken. Of combineer de Nederlandse met de Aziatische keuken!

Zo vind je op Gastronomixs Aziatisch gewokte mosselen. Een toprecept met de smaken en aroma’s van de Aziatische keuken. Simpel te maken en super lekker. Zorg dat de wok bloedheet is zodat er voldoende rookontwikkeling is, anders mis je heel het effect van het echte wokken. Houd je aan de volgorde van het toevoegen van de ingrediënten, want op die manier verbranden de tere groenten niet en geven ze een fijne smaak af.

Of wat dacht je van een Vietnamese loempia met boerenkool? Een leuke toepassing voor in bijvoorbeeld een vegetarische of Aziatische compositie. Ook vind je een variant op de klassieke gado gado, namelijk een soepje en Thaise komkommer op Gastronomixs. Genoeg inspiratie dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen