zaterdag 9 februari 2013

Gastronomixs: je digitale brainstormpartner

Gastronomixs is zo gemaakt dat je continu op nieuwe ideeën wordt gebracht. Je kunt blijven doorklikken bij componenten, en er worden telkens suggesties gegeven voor andere componenten die je zou kunnen gebruiken. Zeker als lid wordt je zo eindeloos geïnspireerd.

Stel: je bent bezig met het samenstellen van een nieuwe menukaart, dan kun je natuurlijk variëren op een bestaand gerecht dat je al eerder maakte. Deel het gerecht op in componenten (gerechtonderdelen) en pak de componentenschema's van de verschillende componenten er bij. Kijk welk componenten jij kunt gebruiken. Per component worden weer vergelijkbare componenten gegeven van verschillende ingrediënten, waardoor je continu op nieuwe ideeën komt en een prachtig gerecht neer kan zetten (zie afbeelding).

Natuurlijk kun je ook een compleet nieuw gerecht samenstellen: laat je hiervoor inspireren door de nieuwe composities die iedere maand op Gastronomixs verschijnen. Per compositie worden er ook weer variatiemogelijkheden (componenten) gegeven, de inspiratie stopt niet!

Gastronomixs is dus jouw digitale brainstormpartner! Ga er snel mee aan de slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten