maandag 21 januari 2013

Evenement: Madrid Fusion

Het beurzenseizoen is weer volop aan de gang. Het hele jaar door zijn er zowel internationaal als nationaal interessante evenementen voor koks en horeca-ondernemers. Mooie momenten om in contact te komen met bijzondere leveranciers, nieuwe producten en verschillende diensten.

Ook internationale beurzen zijn vaak de moeite waard om te bezoeken! Bijvoorbeeld Madrid Fusión. Voor een prikkie vlieg je er naar toe en je krijgt er gegarandeerd veel inspiratie voor terug! Van 21 tot 23 januari vindt dit evenement weer plaats. 

Er worden demonstraties en lezingen gegeven door de beste koks van heel Europa. Onder andere op het podium dit jaar: Andoni Luis Adúriz (Mugaritz), Elena Arzak (Arzak), Dani García (Calima), Joan Roca (El Celler de Can Roca) en nog vele toppers onder andere uit Peru, Amerika, Zwitserland, België en Oostenrijk. 

Gebruik de inspiratie die je op een beurs opdoet voor je eigen gerechten. Kopieer niet 1 op 1, maar trek je terug in je keuken en experimenteer!

Mocht je dit jaar nog naar Madrid Fusión willen moet je snel zijn, er zijn nog kaarten voor woensdag aanstaande. Een dagkaart kost €100,- en daarnaast heb je de mogelijkheid om je online in te schrijven voor diverse workshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten