maandag 7 januari 2013

Evenement: Horecava

Het beurzenseizoen is weer volop aan de gang. Het hele jaar door zijn er zowel internationaal als nationaal interessante evenementen voor koks en horeca-ondernemers. Mooie momenten om in contact te komen met bijzondere leveranciers, nieuwe producten en verschillende diensten. 


Van 7 tot 10 januari vindt dit jaar de Horecava weer plaats in de RAI in Amsterdam. De Horecava is het nationale platform voor professionals in de foodservice industrie. Op www.horecava.nl vind je alle info over dit evenement. Er zijn werelden voor restaurants, hotels, fastservice, cafés en dancings en ondernemers met een terras. Je vindt er tal van innovaties op allerlei gebieden en ook een Xpertplaza met performances, discussies, wedstrijden en masterclasses. 

Ook als kok kun je op zo'n dag ontzettend veel inspiratie opdoen. Gebruik een van de creatiemethodes om inspiratie die je opgedaan hebt om te zetten naar gerechten. Neem creatiemethodes als adaptatie (componenten van een product omzetten in een culinaire toepassing), of industrie (een populair industrieel product als inspiratie gebruiken) of bijvoorbeeld reconstructie (een bestaand gerecht opsplitsen in onderdelen en deze bewerken tot een nieuwe creatie). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten