donderdag 3 januari 2013

Een nieuw jaar vol ambitieuze plannen!

Gastronomixs wenst iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Het nieuwe jaar is weer begonnen, voor Gastronomixs wordt het een jaar vol grootse plannen. We zijn alweer bijna 9 maanden online en hebben al meer dan 1100 aangesloten gebruikers! Daarnaast blijven de pageviews en unieke bezoekers maar stijgen. Sinds het begin van Gastronomixs op 10-04-2012 wisten zeker 42.000 unieke bezoekers de weg naar onze website te vinden! Ook bedrijven die op zoek zijn naar doeltreffende methoden om in contact te komen met chefs, weten dat ze daarvoor bij ons aan het juiste adres zijn. Weet jij nog niet precies wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onderstaand filmpje over de verschillende onderdelen waaruit de website van Gastronomixs bestaat.


We inspireren je met de mogelijkheden die er zijn met primaire/alledaagse ingrediënten. Deze worden weergegeven in componenten (gerechtonderdelen) die je samen kunt voegen tot een compositie (een gerecht). De site is gevuld met componenten van over de hele wereld. Het is een crossmediaal platform waar allerlei chefs aan meewerken om alle kennis op één plek overzichtelijk bij elkaar te krijgen.

Nieuwe plannen
Er staan veel mooie activiteiten te gebeuren, waar je het gedurende het jaar van op de hoogte gebracht zal worden. Zo gaan we verder met de ontwikkeling van het (langverwachte) Toolbook, welke we begin 2013 willen lanceren. Als je als één van de eerste het Toolbook in je kast wil hebben staan, kun je hier alvast je e-mailadres achterlaten. Ook gaan we, na het wervelende succes van het spitskoolrecord van afgelopen december, meerdere Livesessies organiseren. Eind van het jaar gaan we ook de site naar het Engels vertalen, en daarmee ons kennisplatform internationaal uitrollen. De site wordt continue uitgebreid en we hopen dat je er komend jaar veel gebruik van zult maken. Mocht je suggesties hebben, of bepaalde onderwerpen of ingrediënten die je graag terug zou willen zien op de site... Laat het ons gerust weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten