zaterdag 5 januari 2013

Archief composities

Composities van de huidige maand kunnen door iedereen bekeken worden, voor composities van voorgaande maanden moet je in het archief zijn. 

Betalende leden van Gastronomixs hebben toegang tot het continue groeiende archief van composities van Gastronomixs. Om in het archief te komen klik je op de compositiespagina, rechtsonderaan op de button: bekijk archief. Je vindt er in een overzicht alle seizoensgebonden composities die sinds het begin toegevoegd zijn aan Gastronomixs.com. Een inspirerend overzicht met allemaal gerechten waar jij direct mee aan de slag kunt! Als je op een compositie klikt krijg je helemaal onderaan verschillende variatiemogelijkheden aangereikt, zodat je aan ieder gerecht je eigen draai kan geven.

Binnen het archief kun je ook zoeken. Niet alleen op ingrediënt, maar je kunt bijvoorbeeld ook op 'gastchef' zoeken. Bij het intypen van het woord 'gastchef' vind je een overzicht van de composities die door gastchefs gedeeld zijn. Je kunt ook op ingrediënt zoeken, bijv. op 'tomaat' of op menugang. 

Gebruik de composities ter inspiratie en ga met de componentenschema's aan de slag om te variëren zodat een compositie bij jouw kookstijl past!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten