dinsdag 11 december 2012

Het Gastronomixs team

We zijn alweer ruim 8 maanden online! Hoog tijd dat we eens laten zien wie er achter Gastronomixs zitten, toch? 

Gastronomixs is een dienst van Culiversum BV, waar Jeroen van Oijen en Inge Meijs samen eigenaar van zijn. Binnen Culiversum werken zij aan innovatietrajecten voor bedrijven uit de foodservice en retail. De ontwikkelingen in de gastronomie zijn altijd leidend tijdens hun projecten. Jeroen heeft door de jaren heen ontzettend veel culinaire kennis verzameld, waar hij en Inge graag ook chefs mee vooruit willen helpen.

Ruim een jaar geleden spraken Jeroen en Inge vaak over het delen van kennis, het versterken van de horeca en het creatieve vuur van chefs aanwakkeren. In deze tijd is het meer dan ooit belangrijk om jezelf als horecabedrijf te onderscheiden en te blijven innoveren. Wij willen de tools bieden om dit te realiseren... Het idee voor Gastronomixs was geboren!

Jeroen en Inge hebben een gezamenlijke droom: Gastronomixs moet hét culinaire kennisplatform worden...
- waar culinaire kennis met elkaar gedeeld wordt,
- waar alle culinaire kennis en inspiratie op één plek beschikbaar is,
- waar je componenten vindt van vroeger, uit de hedendaagse gastronomie en uit andere eetculturen,
- waar constant nieuwe recepturen te vinden zijn,
- waar je ideeën voor gerechten kunt genereren of  eigen gerechten kunt veranderen en verbeteren,
- waar je ontdekt dat je heel spannend kunt koken met alledaagse ingrediënten,
- waar creativiteit, rationeel werken en rendement centraal staan,
- waar je geen schreeuwende reclame vindt maar pure inspiratie van leveranciers,
... enzovoorts enzovoorts! Bekijk ook onderstaande filmpje, waarin Jeroen en Inge met je door de website heen lopen en vertellen over de verschillende aspecten van Gastronomixs.



Samen met een team van fanatieke food designers, gedreven (oud)stagiaires, een culinaire topfotograaf en natúúrlijk de vele koks als ambassadeurs groeit Gastronomixs! We zijn er nog maar kort, maar we werken hard om Gastronomixs uit te laten groeien tot een onmisbaar kennisplatform voor alle chefs en kookliefhebbers!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen