maandag 10 december 2012

Gastronomixs onderdeel lesprogramma Rooi Pannen

Scholengemeenschap de Rooi Pannen heeft de primeur om als eerste school Gastronomixs onder licentie in het lesprogramma te gebruiken!

Wij zijn trots te kunnen melden dat de gerenommeerde horeca-opleider uit Noord-Brabant ons culinaire kennisplatform sinds enkele weken gebruikt in hun lessen. Met de licentie kunnen leerlingen en leraren binnen de school gebruik maken van alle functionaliteiten die Gastronomixs biedt.

Naast het gebruik van de website, zullen we ook meerdere gastlessen verzorgen met als uitgangspunt creativiteit en innovatie in de gastronomie. De Rooi Pannen erkent dat dit twee essentiële onderdelen zijn die ze met gebruik van Gastronomixs willen bijbrengen aan hun leerlingen. We laten studenten en leraren zien wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is met alledaagse ingrediënten. Naast onze focus op andere eetculturen en o.a. bereidingen van duizenden kilometers hier vandaan, kijken we ook altijd naar onze culinaire geschiedenis en de hedendaagse gastronomie. Zo brengen we de culinaire wereld in kaart en op één centrale plek bereikbaar.

Gastronomixs zal ook present zijn tijdens de opening van de nieuwe vleugel in Eindhoven op 16-01, met daarin o.a. een fantastische instructiekeuken. Daarover later meer...

Heeft u ook interesse in een licentie voor uw leerlingen? Neem gerust contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten