woensdag 10 oktober 2012

We zijn 6 maanden online!

Vandaag, 10 oktober, is het alweer een half jaar geleden dat Gastronomixs is gelanceerd. Een mooi moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar en de stand van zaken op te nemen.

Gastronomixs heeft op dit moment al meer dan 850 FANATIEKE LEDEN! Alle leden hebben hun eigen achtergrond, van sterrenchef, docent, catering chef, chef de parti tot student. De reacties die we tot nu toe gekregen hebben zijn alleen maar positief. Gastronomixs werd al eerder 'een puzzel die op ontelbare manieren op te lossen is' en 'de nieuwe Escoffier' genoemd. Gastronomixs laat je zelf aan de slag gaan met componenten van primaire ingrediënten en wil je creativiteit een boost geven om bijzondere creaties neer te zetten die echt bij jou passen.

Voor de lezers die nog niet precies weten wat Gastronomixs inhoudt, leggen we dat hier nog even uit. Gastronomixs is een UNIEKE IDEEËNGENERATOR. Ons streven is een kennisplatform te bouwen vóór en dóór chefs. Er wordt uitgegaan van componenten (gerecht onderdelen), zo wordt er in de keuken immers ook gewerkt (met verschillende parties). De componenten zijn gegroepeerd per ingrediënt. Het zijn allemaal PRIMAIRE INGREDIËNTEN, omdat wij denken dat je hiermee heel bijzonder kunt koken zonder veel geld kwijt te zijn. Met de componenten kun je zelf composities (gerechten) maken, of variëren op bestaande composities. Om te variëren kun je een creatiemethode als startpunt nemen, deze helpt je om een kloppend verhaal te vertellen met je gerecht.

Om te vieren dat Gastronomixs een half jaar bestaat hebben we een leuke WINACTIE op Facebook. We geven namelijk 3 giftboxen weg met daarin een jaarabonnement op Gastronomixs t.w.v. €342,72 voor jou en twee vrienden! Los de REBUS op, maak de zin af en WIN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten