maandag 22 oktober 2012

Eierpannenkoekmix is verrassend veelzijdig!

Laat je inspireren door de twaalf verrassende componenten met Eierpannenkoekmix Superieur van Koopmans Professioneel!

Heb je het Eierpannenkoekmix  Superieur componentenschema gezien dat twee weken geleden toegevoegd is aan Gastronomixs? Dit keer een schema dat mogelijk is gemaakt door Koopmans Professioneel. Gastronomixs werkt graag met producten van Koopmans Professioneel, zo ook met de nieuwe Eierpannenkoekmix Superieur. De mix staat garant voor gemak én is verantwoord. De mix is namelijk op basis van vrije uitloopeieren, melk en boekweit waar je heerlijke natuurlijke pannenkoeken met een volle smaak van bakt. 

Gemak en rendement staan voorop, want je hoeft alleen maar water aan deze mix toe te voegen! Met deze mix kun je bovendien veel meer dan alleen het bakken van een standaard pannenkoek, wat je terug ziet in het veelzijdige componentenschema, met onder andere: spekkoek van drie soorten pannenkoek, krokant yoghurt raster, zoete flensjes met gevriesdroogd poeder en spinaziecannelloni met zeevruchten.

Wil jij deze nieuwe Eierpannenkoekmix Superieur eens proberen en de componenten zelf maken? Like dan de Facebookpagina van Koopmans Professioneel en win ook meteen een jaarabonnement op Gastronomixs!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten