dinsdag 15 mei 2012

We gaan de creativiteit van koks boosten!

Persbericht: Op 14 mei jl. ondertekenden Theo van Rensch, president van het Koksgilde en Inge Meijs en Jeroen van Oijen, eigenaren van Culiversum, een samenwerkingsovereenkomst. Gezamenlijk doel is koks een uniek hulpmiddel bieden ter bevordering van de creativiteit in hun vak: Gastronomixs.

Theo van Rensch: “Gastronomixs is een fantastische ideeëngenerator voor (chef)koks. Ik ben er echt van onder de indruk. Het mooie van Gastronomixs is dat er gedacht wordt vanuit een ingrediënt, waar dan allerlei variaties op toegepast worden met verschillende bereidingstechnieken. Van simpel tot complex. Het is dus niet alleen maar voor topchefs maar juist voor elke kok, die wil werken aan zijn eigen creativiteit. Ik vind dat dit een must is voor elke kok. Het leuke van de samenwerking is dat we Koksgildeleden weer een prachtig hulpmiddel bieden met interessante korting, die binnenkort aan alle leden aangeboden wordt. Zo krijgen leden nog meer waar voor het lidmaatschapsgeld. In de samenwerking zit ook dat Jeroen een wervelende show houdt tijdens het GildenEvent op 1 oktober. Ook wordt er maandelijks een speciale creativiteitsbooster aan leden toegezonden”.

Jeroen van Oijen: “Inge en ik vinden het een eer dat we samen kunnen werken met het Koksgilde en zo meer dan 2700 koks kunnen bereiken met ons werk, waar we erg trots op zijn. Gastronomixs wil ideeën aandragen en een kennisplatform zijn voor koks die up-to-date willen zijn en vooruit willen. Een crossmediale inspiratiebron met een online database, een Toolbook en livesessies in het land. Met Gastronomixs kun je eindeloos blijven evolueren en variëren. Wij denken dat creativiteit een essentieel wapen is in een sterk concurrerende horecamarkt waar onderscheid steeds belangrijker wordt. De tijd is rijp voor een methode die chefs en ondernemers helpt om hun keuken de moeite waard te maken. We willen laten zien dat je heel bijzonder kunt koken met primaire ingrediënten”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten