maandag 7 mei 2012

Wat kan Gastronomixs voor jou betekenen?

Vraag je je af wat Gastronomixs precies voor jou kan betekenen? Een hele hoop, dat weten we zeker. Hieronder wordt in het kort uitgelegd wat Gastronomixs voor jou kan beteken. 

Als chef / kok wil je je keuken laten evolueren en creatief koken zonder dat dit te veel tijd en geld kost. Op Gastronomixs vind je componenten (onderdelen van een gerecht) per ingrediënt. Je wordt geïnspireerd door 340 verschillende componenten waarmee jij je eigen gerecht kunt samenstellen of variaties kunt maken op je bestaande gerechten. Gastronomixs geeft je geen kant-en-klare gerechten, maar een methode om creatiever te koken. Het is een interactief kennisplatform dat samen met de gebruikers continue uitgebreid wordt. Met Gastronomixs ga je creatiever koken en zul je je steeds meer kunnen onderscheiden van de rest. 

Als student ben je continue op zoek naar inspiratie. Deze inspiratie vind je op Gastronomixs. Door alle componenten word jij geïnspireerd om nieuwe creaties te maken of te variëren op bestaande gerechten. Daarnaast kun je met de creatiemethodes aan de slag gaan om jouw compositie (gerecht) vorm te geven. Door een bepaalde 'gedachte' aan je gerecht te koppelen zul je anderen kunnen verrassen met jouw compositie! Ook voor het bedenken van concepten kan Gastronomixs een inspiratiebron zijn. Een bepaald component of creatiemethode kan het startpunt zijn van een geheel nieuw concept. 

Als horeca-ondernemer is het belangrijk je te onderscheiden, van middenklasse-restaurant tot hotelkeuken. Door alle componenten, maar ook door de seizoensgebonden menu-suggesties geeft Gastronomixs ondernemers handvaten om culinair te componeren en zich te onderscheiden van de rest.

Gastronomixs biedt je de mogelijkheid om eindeloos culinair te componeren met alledaagse ingrediënten.  Er wordt een compleet nieuwe wereld voor je geopend! Samen met jou wordt Gastronomixs uitgebreid tot een interactieve online culinaire database!

2 opmerkingen:

 1. complimenten aan de bedenkers en vormgevers.
  maar voor een hobbykok is dit iets "te".
  ik blijf het wel volgen. grt Mathé Verhoeven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Mathé! Er zijn ook vele 'basiscomponenten' te vinden die ook voor de hobbykok geschikt zijn. We proberen ieder ingrediënt zo breed mogelijk te benaderen. Leuk dat je ons blijft volgen!

   Verwijderen