zaterdag 19 mei 2012

Lid worden

Ben jij al lid van Gastronomixs? Als betalend lid van Gastronomixs heb je de mogelijkheid om alle content op Gastronomixs te bekijken. Je wordt 24/7 geïnspireerd met bijzondere componenten van alledaagse ingrediënten, seizoensgebonden composities en creatiemethodes. Er zijn verschillende soorten abonnement beschikbaar:

Een Premium abonnement is een kwartaalabonnement en geeft je toegang tot alle content van Gastronomixs, je kunt meedoen aan de Challenge, recepturen printen en bovendien in het archief van de composities kijken. Een Exclusive abonnement is een jaarabonnement en geeft je dezelfde mogelijkheden als bij een Premium abonnement, maar met nóg meer voordelen. Het grootste voordeel is dat je een jaar lang altijd op de hoogte bent, zonder je abonnement ieder kwartaal te moeten verlengen. Bovendien profiteer je van 20% korting op het Toolbook, korting op deelname aan Gastronomixs Live en omgerekend betaal je minder per maand! 

Betalen kun je op een veilige en vertrouwde manier via iDeal (en binnenkort ook met creditcard). Woon je in het buitenland? Dan kun je gebruik maken van de betaal methode 'Overboeking'.

Wil je de site liever eerst verkennen? Neem dan een gratis Try-Out abonnement waarbij je iets meer componenten en creatiemethodes kunt bekijken dan een passant kan. Enthousiast geworden? Dan kun je je Try-Out abonnement gemakkelijk upgraden naar een betaald abonnement.

Als bedrijf lid worden? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op voor een toelichting van de mogelijkheden!

Wil je niks missen in jouw vakgebied, ieder moment van de elke dag geïnspireerd worden en oneindig kunnen variëren op je eigen gerechten of nieuwe gerechten samenstellen? Word dan snel lid van Gastronomixs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten