dinsdag 3 april 2012

Win 'Eleven Madison Park' kookboeken!

Heb je het al voorbij zien komen? Op Facebook en Twitter maak je kans op één van de drie exemplaren die we weggeven van dit prachtige kookboek. Het enige wat je daarvoor moet doen is ons aan meer likes en followers helpen! Om daarvoor te zorgen deel en/of retweet je de berichten met al je vrienden en like of volg je ons natuurlijk zelf ook!


Eleven Madison Park
Het kookboek van Eleven Madison Park staat bomvol prachtige elegante fotografie en creatieve bereidingen. Eleven Madison Park is een bekend driesterren restaurant in New York. Het behoort tot één van de 50 beste restaurants van de wereld (nummer 24). Alle gerechten zijn meer dan prachtig. Op deze fotopagina zie je een fotoserie van een vrouw die elk jaar haar verjaardag viert bij Eleven Madison Park. Net als op hun eigen site zien de gerechten er sprankelend uit. Ook in het kookboek hebben de foto's allemaal dezelfde elegantie. De chef Daniel Humm heeft het restaurant mede tot een succes gemaakt samen met Will Guidara. Er wordt niet gewerkt met een à la carte menu, maar met één kaart bedrukt met 16 ingrediënten die verwijzen naar de verkrijgbare gerechten. Je weet dus ongeveer wat je op je bord krijgt, maar je wordt altijd verrast! Die filosofie, uitgaan van primaire ingrediënten, is eigenlijk wel vergelijkbaar met die van Gastronomixs: forward with basics. Mocht je ooit in New York zijn, probeer dan zeker bij dit toprestaurant te reserveren! 

Dus deel en/of retweet de berichten en win het kookboek van Eleven Madison Park! 10 April, de dag van de lancering van Gastronomixs, maken wij de winnaars bekend van deze actie.


Vergeet niet ook de Facebookpagina van Gastronomixs te liken als je het bericht deelt met je Facebookvrienden, anders kunnen we vaak niet zien dat je het bericht gedeeld hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten