dinsdag 10 april 2012

GASTRONOMIXS ONLINE!

Culinaire innovatie met primaire ingrediënten! 

Creativiteit hoeft niet veel tijd en geld te kosten: met primaire ingrediënten en de juiste tools kun je heel bijzonder koken. De tijd is rijp voor een methode die chefs helpt om op een snelle en efficiënte manier geprikkeld te worden om zelf te gaan creëren. 


VANDAAG IS GASTRONOMIXS GELANCEERD!
 Gastronomixs is wereldwijd een unieke ideeëngenerator voor chefs en foodprofessionals die up-to-date willen zijn en vooruit willen. Het is een cross mediale inspiratiebron bestaande uit een online database, een Toolbook en live sessies in het land.

Heb je onderstaand filmpje al langs zien komen op Twitter of Facebook? Dit filmpje geeft precies weer waar Gastronomixs voor staat: forward with basics. Kijk en laat je inspireren door allerlei componenten die gemaakt kunnen worden met een alledaags ingrediënt als komkommer! Je zult versteld staan! Wil je weten hoe je deze componenten maakt? Ze zijn allemaal te vinden op www.gastronomixs.com, naast meer dan 320 andere componenten!Geïnspireerd door dit filmpje? Deel het dan snel onder al je Facebookvrienden of Twittervolgers!

2 opmerkingen: